Κεντρική NBA Κάρι: “Δεν θέλω να πάω στον Λευκό Οίκο!”
NBA

Κάρι: “Δεν θέλω να πάω στον Λευκό Οίκο!”

steph curry

steph curry

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αμφιταλαντεύονται, σχετικά με το αν θα επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο, κάτι που αποτελεί παράδοση για τις ομάδες που κατακτούν το πρωτάθλημα στο NBA. Η παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ και ο τρόπος που επιλέγει να ασκεί την πολιτική του έχει στρέψει τα “βέλη” της κοινότητας του NBA εναντίον του, με τον Στεφ Κάρι, μάλιστα, να είναι ξεκάθαρος.

Δεν θέλω να πάω, αυτή θα είναι η ψήφος μου όταν μαζευτούμε ως ομάδα και αποφασίσουμε. Προφανώς και θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση, αποφασίζοντας ως ομάδα κι έχοντας μια φωνή. Αν θέλετε να ξέρετε, όμως, τι θα ψηφίσω, σας λέω αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρι στην εκπομπή του ESPN “The Jump“, κάτι που επανέλαβε και στη συνέντευξη τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Κέβιν Ντουράντ έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, δηλώνοντας ότι “δεν σέβεται αυτούς που βρίσκονται στην Κυβέρνηση“.

Η απόφαση, βεβαίως, θα είναι ομαδική αλλά η διάθεση των παικτών μέχρι στιγμής, αλλά και του προπονητή, Στιβ Κερ δεν φαίνεται να είναι φιλικά διακείμενη προς τον πρόεδρο, Τραμπ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…