Κεντρική Elite League Οικονομόπουλος διετίας!

Οικονομόπουλος διετίας!

Oikonomopoulos

Oikonomopoulos

Παίκτης Εθνικού θα είναι για ακόμα δύο χρόνια ο Κώστας Οικονομόπουλος. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν επίσημα ότι εξαγόρασαν τα δικαιώματα του νεαρό γκαρντ από τον Κολοσσό Ρόδου, επεκτείνοντας για 1+1 χρόνο της συνεργασίας τους μαζί του.

Η ανακοίνωση:
“Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει με χαρά ότι εξαγόρασε τα δικαιώματα του Κώστα Οικονομόπουλου, από τον Κολοσσό Ρόδου, επεκτείνοντας για 1+1 χρόνο τη συνεργασία μαζί του.

Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που ξέρει και να επενδύει στο ταλέντο των παικτών, αλλά και να επιβραβεύει τη θετική τους παρουσία.

Ο Εθνικός είναι μια ομάδα η οποία δίνει χώρο και χρόνο στους νέους παίκτες, να αναδείξουν τα προσόντα και την ικανότητά τους.

Ο Εθνικός πιστεύει στο σπουδαίο ταλέντο του Κώστα Οικονομόπουλου και το ίδιο θα πράξει για όποιον νεαρό παίκτη αποδείξει στην πράξη ότι αξίζει να ανήκει στην οικογένειά του, ότι δίνει το 100% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Κωνσταντίνος Δεριζιώτης δήλωσε : “Ο Εθνικός είναι μια ομάδα – οικογένεια, που σέβεται τον ρόλο της, αλλά και που σέβεται αυτούς που σέβονται τη φανέλα της. Ευχόμαστε όλοι από τα βάθη της καρδιας μας στον Κώστα Οικονομόπουλο μια καριέρα αντάξια του ταλέντου και της αυταπάρνησής του. Να είναι υγιής, να ακούει τον προπονητή του κι ο δρόμος είναι ανοιχτός”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…