Κεντρική Basket League Άρης “Γεύση” από την εκδήλωση για τον Γκάλη (vid)

“Γεύση” από την εκδήλωση για τον Γκάλη (vid)

aris 1

aris 1Στο Μουσείο του Άρη υπήρξε εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη, με αφορμή την είσοδό του στο Hall of Fame. Η ΚΑΕ έδωσε μια “γεύση” μέσω βίντεο ενώ αναφέρει τα εξής:

“Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ, η  ΚΑΕ ΑΡΗΣ τίμησε τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος σε λίγη ώρα θα μπει στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame».

Το «παρών» έδωσαν ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ ΚΑΕ,Μάνος Λάσκαρης, ο Πέτρος Ράσογλου, οι παλιοί συμπαίκτες του «Νικ», Διονύσης Ανανιάδης, Βασίλης Λυπηρίδης, Χάρης Παπαγεωργίου και φυσικά ο κόουτς της ομάδας μας, Παναγιώτης Γιαννάκης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος της πόλης μας, Γιάννης Μπουτάρης, οποίος παρέλαβε στο τέλος και το λεύκωμα της ΚΑΕ, «Μέρες Αυτοκρατορίας». Παρόντες ήταν και όλοι οι παίκτες, μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Οι… παλιοί θυμήθηκαν ιστορίες από τα χρόνια της Αυτοκρατορίας και της συνύπαρξής τους με τον Γκάλη και αφού εξέφρασαν τον θαυμασμό και την υπερηφάνεια τους για την σπουδαία αυτή διάκριση του συμπαίκτη τους, ευχήθηκαν στους αθλητές της ομάδας μας να έχουν δύναμη, για να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας με τον Θεό του πολέμου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…