Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Φεύγει για Θεσσαλονίκη ο Προμηθέας

Φεύγει για Θεσσαλονίκη ο Προμηθέας

promitheas patrwn

promitheas patrwn

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες η αποστολή του Προμηθέα Πατρών, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να ρίχνεται στη “μάχη” του τουρνουά “Μαυροσκούφεια“, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, το τουρνουά θα λάβει χώρα την Κυριακή και τη Δευτέρα, με την ομάδα να αναχωρεί για τη συμπρωτεύουσα αύριο το πρωί, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου στο γήπεδο “Μίμης Τσικίνας” στις 20:30. Επίσης, τη Δευτέρα θα αναμετρηθεί με τον Ρέθυμνο στην “PAOK Sports Arena” (18:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

“Για τη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει αύριο η ομάδα του Προμηθέα Πάτρας, όπου θα συμμετάσχει την Κυριακή και Δευτέρα 10-11/9 στα 27α Μαυροσκούφεια. Το δυνατό αυτό τουρνουά, που έχει -πλέον- γίνει θεσμός για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή των ομάδων του ΠΑΟΚ, Κολοσσού Ρόδου, Ρεθύμνου και Προμηθέα Πάτρας”.

“Η πατρινή ομάδα θα αντιμετωπίσει (στα πρώτα επίσημα φιλικά τεστ) τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels, την Κυριακή 10/9 στις 20:30 στο κλειστό της Χ.Α.Ν.Θ. και το Ρέθυμνο Creatan Kings τη Δευτέρα στις 18:00 στο «PAOK SPORTS ARENA». Έτσι, ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τις δοκιμές και τη σκληρή δουλειά, βλέποντας τους παίκτες σε 2 δυνατά τεστ, ενώ οι φίλοι της πατρινής ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον φετινό Προμηθέα, καθώς τα παιχνίδια θα μεταδοθούν διαδικτυακά ζωντανά, σε live streaming. (Τα link για live streaming θα δημοσιευθούν στο site και τα social media)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…