Κεντρική Διεθνή Ένας “γίγαντας” στην Ιαπωνία! (vid)

Ένας “γίγαντας” στην Ιαπωνία! (vid)

hasheem thabeet

Ο Χασίμ Θαμπίτ είχε θεωρηθεί κάποτε ως ο νέος “Ντικέμπε Μουτόμπο“, λόγω της έφεσής του στον αμυντικό τομέα κι η προοπτική του είχε ενθουσιάσει το κοινό. Με ύψος 2.21 και με άνοιγμα χεριών που προκαλούσε δέος, ο Τανζανός σέντερ επιλέχθηκε στο νο.2 του ντραφτ το 2009 από το Μέμφις, έχοντας “κλέψει” την παράσταση επί μία 3ετία στο Κονέκτικατ. 8 χρόνια αργότερα, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί με τον ιδανικό τρόπο…

3.1 πόντοι, 3.6 ριμπάουντ και 1.3 τάπες ανά αγώνα. Αυτά ήταν τα ρεκόρ καριέρας του Θαμπίτ, όσον αφορά τους μέσους όρους του σε μία σεζόν. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα 4 ομάδων του NBA εντός 5 ετών, με το δυσκίνητο σκαρί του και την πλήρη απουσία επιθετικών skills να τον καθιστούν περιττό ανάμεσα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Η περιπλάνηση στις ΗΠΑ ολοκληρώθηκε και μια νέα προοπτική ανοίγεται μπροστά του.

Συγκεκριμένα, ο Θαμπίτ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ιαπωνική Yokohama B-Corsairs, η οποία ανήκει στην Κεντρική Περιφέρεια της B1-League! Όπως φαίνεται κι από το παρακάτω βίντεο, ο 30χρονος σέντερ φαντάζει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…