Κεντρική Ασίστ Shadow “Έφυγε” ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος

“Έφυγε” ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος

giannopoulos

giannopoulos

Στο πένθος βυθίστηκε το αχαϊκό μπάσκετ κι όχι μόνο από την είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Γιαννόπουλου, πατέρα του προπονητή του Δούκα, Γιάννη Γιαννόπουλου κι επί χρόνια μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑΗ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΗ:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η στο άκουσμα του θανάτου του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε το παρακάτω ψήφισμα: Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Τάκης Τσαγκρώνης καθώς και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑ-Η εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ που διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑ-Η για πάνω είκοσι χρόνια και ομόφωνα αποφασίζουν: να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του, σε όλους τους αγώνες της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων Παίδων & Εφήβων”.

Η ανακοίνωση του Δούκα:
“Θλίψη σκόρπισε στην αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας η είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Γιαννόπουλου, πατέρας του προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Γιαννόπουλου… Ο Θόδωρος Γιαννόπουλος “έφυγε” πλήρης ημερών βυθίζοντας σε θλίψη και όλο το Πατραϊκό μπάσκετ καθώς υπήρξε ιστορικό στέλεχος της ΕΣΚΑ-Η (Ένωση Αχαΐας-Ηλείας) αλλά και του Απόλλωνα Πατρών. Ο εκλιπών είχε προσφορά για δεκαετίες στο Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η με θητεία ως έφορος του Κλιμακίου της Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 07/09 και ώρα 17:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στου Μαρούδα (Πάτρα). Η διοίκηση του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…