Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Eχω καλό προαίσθημα για φέτος…”

“Eχω καλό προαίσθημα για φέτος…”

kostas xaralampidis paok

kostas xaralampidis paokΟ ΠΑΟΚ κέρδισε το Ρέθυμνο με 75-70 και μετά το τέλος του φιλικού ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε: “Χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να βλέπουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση για το πώς λειτουργούν. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα για την εποχή και τα παιχνίδια που έρχονται θα μας βοηθήσουν. Είχαμε αρκετή δυσλειτουργία όσον αφορά τα αμυντικά ριμπάουντ.

Κάποιες συνεργασίες στην άμυνα δεν έγιναν με τις προϋποθέσεις που είχαμε θέσει. Θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν ποιότητα και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε φάσεις παιχνιδιών που μπορεί να είναι αντίστροφο το κλίμα. Το Ρέθυμνο επανήλθε από μια αρκετά μεγάλη διαφορά αλλά την κρατήσαμε. Είχαμε διάθεση στην άμυνα, κάποιες σωστές επιλογές στην επίθεση στο τέλος και έτσι κερδίσαμε. Και αυτό κρατάμε”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στο γρήγορο παιχνίδι του Ρεθύμνου: “Είναι θέμα συγκέντρωσης. Είναι κάποια πράγματα τα οποία στο μπάσκετ είναι αυτονόητα. Η συγκέντρωση χρειάζεται για ό,τι κάνεις. Είχαμε μεγάλο θέμα στις αμυντικές επιστροφές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ή είχαμε την προϋπόθεση να δεχτούμε αρκετά καλάθια στον αιφνιδιασμό. Είναι σίγουρα ένα κομμάτι που πρέπει να δώσουμε έμφαση και να επικεντρωθούμε και σε αυτό”.

Για το αν έχει καλό προαίσθημα για την φετινή σεζόν: “Ναι φυσικά. Έχω κατηγορηματικά καλό προαίσθημα. Απλά θεωρώ ότι θα αποδειχτεί εν καιρώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…