Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν είναι στόχος μου να ξεπεράσω τον Γκάλη”

“Δεν είναι στόχος μου να ξεπεράσω τον Γκάλη”

vasilis spanoulis proponisi olympiakos

vasilis spanoulis proponisi olympiakosΟ Βασίλης Σπανούλης τόνισε -στο πλαίσιο της Media Day των Πειραιωτών- πως δεν στοχεύει στο να ξεπεράσει τον Νίκο Γκάλη στον πίνακα των σκόρερ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δε, υποστήριξε πως αισθάνεται καλά με το κορμί του ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη “NOVA”:

“Μια καινούργια σεζόν, με ίδιους στόχους. Έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι παίκτες, κάτι που κάνει τη δουλειά των προπονητών πιο δύσκολη. Υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και γίνεται σκληρή δουλειά. Όλοι εγκλιματίζονται στην ομάδα κι οι περισσότεροι ξέρουν πού έχουν έρθει.

Η ομάδα, πέρυσι, έφτασε σε έναν τελικό και θα μπορούσαμε να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω. Αισθάνομαι καλά με το κορμί μου. Σκοπός είναι να δούμε τι θα κάνει η ομάδα κι όχι εγώ. Το θέμα είναι να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για το αν στοχεύει να προσπεράσει τον Γκάλη στον πίνακα των σκόρερ: “Δεν είναι στόχος μου να ξεπεράσω τον Γκάλη στους πόντους. Όταν παίζεις, αυτό που κοιτάς είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαι καλά και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να είναι πετυχημένη η σεζόν”.

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει από την περσινή σεζόν: “Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω είναι να μην ήταν τραυματίες δυο βασικοί παίκτες και να μην ήμουν άρρωστος κατά τη διάρκεια των τελικών”.

Για το αν θα μεγαλώσει το “rotation” στον Ολυμπιακό: “Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό οι προπονητές. Πολλές φορές εξαρτάται από το παιχνίδι. Δεν μπορείς από τώρα να πεις πώς θα παίξεις. Θα χρειαστεί μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ τη φετινή σεζόν. Είναι μεγάλη η σεζόν”.

Για τη φετινή Ευρωλίγκα: “Δεν φοβάμαι κάποιον και τους σέβομαι όλους. Οι μισές ομάδες είναι φαβορί για τον τίτλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…