Κεντρική Eurobasket “Δεν μπορώ να φανταστώ την Ισπανία χωρίς Ναβάρο

“Δεν μπορώ να φανταστώ την Ισπανία χωρίς Ναβάρο

marc gasol

marc gasol

Η Ισπανία δεν κατάφερε να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, αφού αποκλείστηκε στον ημιτελικό από την εντυπωσιακή Σλοβενία. Ο Μαρκ Γκασόλ δήλωσε πως παρά την απογοήτευση που υπάρχει, οι φούριας ρόχας” έχουν προσφέρει μεγάλες επιτυχίες στη χώρα.

Παράλληλα, ο σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις αναφέρθηκε στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τονίζοντας πως δεν μπορεί να φανταστεί την εθνική χωρίς αυτόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός NBAer:

“Oταν άρχισα το μπάσκετ, ο Πέσιτς μου είχε πει πως στον αθλητισμό το 10% μόνο είναι χαρές και το 90% απογοητεύσεις. Εμείς στην εθνική Ισπανίας είχαμε και έχουμε την τύχη να ζούμε το αντίστροφο”, δήλωσε αρχικά ο Μάρκ Γκασόλ.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Χούαν Κάρλος Ναβάρο, πρόσθεσε:’Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική Ισπανίας. Δεν το έχει πει 100%, ας το πει επίσημα και βλέπουμε. Πάντως εγώ δεν μπορώ να φανταστώ την εθνική ομάδα χωρίς αυτόν. Αν τελικά αποφασίσει να σταματήσει, καλό είναι να πάρουμε ένα μετάλλιο και για εκείνον, αν και η διαδρομή του δεν εξαρτάται από έναν μικρό τελικό”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…