Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αλλάζει “πρόσωπο” το ΣΕΦ!

Αλλάζει “πρόσωπο” το ΣΕΦ!

sef

sef

Σε μια τελείως διαφορετική φάση πρόκειται να μπει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τις διαπραγματεύσεις περί ανάπλασης του χώρου να βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αναρτηθούν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι διαγωνισμοί, οι οποίοι θα έχουν να κάνουν με τα έργα ανακατασκευής, αναμόρφωσης κι εκμετάλλευσης του ΣΕΦ, σύμφωνα με την εφημερίδα “LiveSport”. Οι διαγωνισμοί θα προβλέπουν κυρίως την ολική αναμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου και των χώρων αναψυχής, οι οποίοι υπολογίζονται στα 7.000 τ.μ ενώ έχει τεθεί και η ιδέα κατασκευής ξενοδοχείου, το οποίο θα μπορεί να μισθώνεται για αθλητικό τουρισμό.

Επίσης, ενδέχεται να αξιοποιηθεί και η ταράτσα του ΣΕΦ, φιλοξενώντας χώρους αναψυχής. Ο στόχος, σύμφωνα με την Κυβέρνηση, είναι να προσελκύσουν επενδυτές ή ιδιώτες, ώστε το γήπεδο να φέρνει τα έσοδα που χρειάζονται για την επιχορήγησή του, που φτάνουν τα 3.4 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις, ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία που να ευνοεί αμφότερες τις πλευρές, με κύριο θέμα την εμπορική αξιοποίηση των εγκαταστάσεων, ώστε οι “ερυθρόλευκοι” να έχουν κέρδος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …