Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Αγιασμός στο “Παλατάκι”

Αγιασμός στο “Παλατάκι”

agiasmos

agiasmosΤην Πέμπτη έγινε ο αγιασμός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ο οποίος την Παρασκευή θα υποδεχτεί την Γκαζιαντέπ (στο φιλικό δεν θα αγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος λόγω ενοχλήσεων σε κοιλιακούς και προσαγωγούς). Στο μεταξύ, στον “Δικέφαλο” μέχρι την Παρασκευή δεν αποκλείουν να έχει “τελείωσει” το θέμα της απόκτησης Αμερικανού γκαρντ, αν και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο στην παρούσα φάση.

Η ΚΑΕ αναφέρει για τον αγιασμό της ομάδας:

“Πριν από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας, με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας, των φιλικών αγώνων, αλλά και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πατήρ Χρήστος ήταν και φέτος μαζί μας και αφού ευλόγησε όλη την ομάδα και υποσχέθηκε ότι θα παρακολουθήσει ακόμη περισσότερα παιχνίδια στο PAOK Sports Arena, ευχήθηκε.. «υγεία σε όλους. Η ψυχή μου, η αγάπη, αλλά και η τρέλα μου είναι κοντά σας. Να είστε γεροί και αγαπημένοι μεταξύ σας, γιατί οι μεγάλες ομάδες γίνονται μαζί και όταν είμαστε αγαπημένοι μεταξύ μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάμε καλά».

Μετά την αναμνηστική φωτογραφία με όλη την ομάδα, ο πατήρ Χρήστος, συνοδευόμενος από τον Kevin Dillard, έκανε το καθιερωμένο του σουτ, προκαλώντας τα χειροκροτήματα όλων με την εύστοχη προσπάθειά του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…