Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Την Πέμπτη εξετάσεις, την Παρασκευή η “πρώτη”

Την Πέμπτη εξετάσεις, την Παρασκευή η “πρώτη”

aseason

aseasonΗ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε επισήμως για το πρόγραμμα των παικτών της ομάδας. Την Πέμπτη οι καλαθοσφαιριστές θα υποβληθούν σε αιμοτολογικό και καρδιολογικό έλεγχο και για πρώτη φορά την Παρασκευή θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο. Αναλυτικά:

“Η νέα σεζόν και η περίοδος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ξεκινά ουσιαστικά αύριο, με την διαδικασία των εξετάσεων (αιμοτολογικός και καρδιολογικός έλεγχος) στις οποίες θα υποβληθούν ανά γκρουπ οι παίκτες της ομάδας. Οι εξετάσεις των παικτών θα συνεχιστούν την Παρασκευή και με το εργομετρικό έλεγχο και θα ολοκληρωθούν το πρωί του Σαββάτου.

Το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπουν για πρώτη φορά στο γήπεδο, για την πρώτη συνάντηση και προπόνηση της ομάδας, η οποία θα είναι κλειστή για όλους. Στο πρόγραμμα της ομάδας υπάρχει προπόνηση και το Σάββατο, ρεπό την Κυριακή, ενώ από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις, με πρωινό πρόγραμμα ασκήσεων φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας (17:30) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, το ξεκίνημα της οποίας θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Σήμερα, εξάλλου, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση όλων των μελών του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…