Κεντρική Β' Εθνική Τα εισιτήρια διαρκείας του Διαγόρα Δρυοπιδέων

Τα εισιτήρια διαρκείας του Διαγόρα Δρυοπιδέων

diagoras driopideon eisitiria diarkeias

diagoras driopideon eisitiria diarkeias

Διαγόρα Δρυοπιδέων θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β΄Εθνική. Η ομάδα με ανακοίνωση της κάλεσε τον κόσμο της, να σταθεί στο πλευρό της στο νέο πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας (Οικονομική Ενίσχυση) για την τρέχουσα σεζόν 2017-18 που θα βρει την ομάδα μας στην Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω!

Επίσης ο Διαγόρας θα πάρει μέρος και στο Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2017-18 όπου θα συμμετάσχουν οι 14 ομάδες της Stoiximan.gr Basket League, οι 16 της Α2 και οι 32 της Β’ Εθνικής. Στην πρώτη φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, θα αναμετρηθούν οι 32 ομάδες της Β’ Εθνικής μεταξύ τους (ανά όμιλο).

Με την αγορά της κάρτας προσφέρεις οικονομική ενίσχυση απαραίτητη για τις ανάγκες της αγαπημένης σου ομάδας στην απαρχή μιας ιστορικής χρονιάς. Προμηθευτείτε την Οικογενειακή Κάρτα Διαρκείας, για Δωρεάν Είσοδο Στα Εντός Έδρας της Αντρικής μας Ομάδας, που αγωνίζεται πλέον στα Σαλόνια της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ! ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Έχεις φυσικά και το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στο γήπεδο για την παρακολούθηση των εντός έδρας 15 αγώνων πρωταθλήματος αλλά και των αγώνων κυπέλλου της ομάδας μας και πολλά άλλα προνόμια σε κληρώσεις για δώρα που θα γίνουν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2017-2018. Προμηθευτείτε τις κάρτες και ας έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όμορφες Αθλητικές Κυριακές!

Σημεία Διάθεσης καρτών:
1) Στα γραφεία του συλλόγου μας Αναγεννήσεως 31, Τ.Κ. 12243, Αιγάλεω
2) Κατάστημα thermokeram, Περγάμου 45 Αιγάλεω 210-5908454
3) Κατάστημα Χρωμάτων Παπαμακάριος, ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 208 & ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δήμος Αιγάλεω, 210-5914565
4) Στα Τηλέφωνα Κος Μανώλης Φίλιππας 6977289463-Κος Αντώνης Γονιδάκης 6977313043
5) Δήλωση Ενδιαφέροντος στο email της ομάδα μας diagorasdr@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε επίσης να στέλνετε μήνυμα στην επίσημη σελίδα της ομάδος στο Facebook: https://www.facebook.com/diagorasdr/?fref=ts
Η Διοίκηση του ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…