Κεντρική Διεθνή Στον “πάγο” η υπόθεση του “αντί-Γιουλ” για τη Ρεάλ

Στον “πάγο” η υπόθεση του “αντί-Γιουλ” για τη Ρεάλ

sergio llull real

sergio llull real

Η ατυχία χτύπησε με εκκωφαντικό τρόπο την πόρτα του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξιό του γόνατο κατά τη διάρκεια του φιλικού της Ισπανίας με το Βέλγιο. Ο συνολικός χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στους 6 με 9 μήνες, κάτι που έχει δημιουργήσει πολλαπλούς “πονοκεφάλους” στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσον αφορά τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο ηγέτης της “βασίλισσας” θα μείνει για καιρό στα “πιτς” αλλά το ενδεχόμενο αντικατάστασής του μέσω μεταγραφής δεν φαντάζει πολύ πιθανό για την ώρα.

Συγκεκριμένα, η “MARCA” αναφέρει ότι η Ρεάλ θα προσπαθήσει αρχικά να καλύψει το κενό εκ των έσω, με τους Λούκα Ντόνσιτς και Φακούντο Καμπάτσο να “απορροφούν” τα περισσότερα από τα λεπτά συμμετοχής του Γιουλ ενώ, οι Φαμπιάν Κοζέρ και Ρούντι Φερνάντεζ μπορούν να δώσουν λύσεις στην περιφέρεια, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Ακόμη, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι υπάρχουν και παίκτες που έχουν προταθεί, ώστε να αντικαταστήσουν τον Γιουλ αλλά η υπόθεσή του καθενός φαντάζει δύσκολη. Πρόκειται για τον Μπραντ Γουοναμέικερ, ο οποίος, όμως, μοιάζει να βρίσκεται μια “ανάσα” από τη Φενέρμπαχτσε, τον Τζέισον Γκρέιντζερ, που βολιδοσκοπείται και από άλλες ομάδες, τον Τάιρις Ράις, με την Μπαρτσελόνα, όμως, να μην μοιάζει διατεθειμένη να τον δώσει στη Ρεάλ ενώ, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Ντόντε Ντρέιπερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…