Κεντρική NBA Στο NBA 2K18 οι Γουόριορς του 2007!
NBA

Στο NBA 2K18 οι Γουόριορς του 2007!

baron davis warriors

baron davis warriors

16 κλασικές ομάδες θα περιλαμβάνει το NBA 2K18, οι οποίες δεν είχαν συμπεριληφθεί σε προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού. Οι ιθύνοντες του παιχνιδιού, όμως, επιφύλαξαν και μια μεγάλη έκπληξη για το τέλος, συμπεριλαμβάνοντας και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του 2007, προς τέρψιν του ηγέτη εκείνης της ομάδας, Μπάρον Ντέιβις!

Η ομάδα εκείνη, η οποία θύμισε περισσότερο “συμμορία”, χάρη στην ομοψυχία των παικτών της και την καταπληκτική της χημεία εντός του παρκέ, είχε τερματίσει στην 8η θέση της Δύσης, κερδίζοντας την τελευταία στιγμή το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Στον πρώτο γύρο, όμως, η “αρμάδα” του Μπάρον Ντέιβις, του Στίβεν Τζάκσον, του Μόντα Έλις, του Άλ Χάρινγκτον και του Τζέισον Ρίτσαρντσον, “διέλυσε” τους πανίσχυρους Ντάλας Μάβερικς με συνολικό σκορ 4-2, κάνοντας πράξη το περιβόητο μότο “We Believe”!

Η ομάδα αυτή απέδιδε “υπερηχητικό” μπάσκετ στην επίθεση, υπό τις οδηγίες του πλέον πολυνίκη προπονητή, Ντον Νέλσον και με “όπλο” τον οίστρο του Ντέιβις και τον εκκωφαντικό θόρυβο της “Oracle Arena”, αγαπήθηκαν όσο λίγες ομάδες. Μπορεί η πορεία τους να τερματίστηκε στον δεύτερο γύρο από τους Γιούτα Τζαζ αλλά είχαν ήδη προλάβει να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά όλων!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…