Κεντρική Διεθνή Πάει για νέο “μπαμ” η Μπασκόνια!

Πάει για νέο “μπαμ” η Μπασκόνια!

cj

cj

Η Μπασκόνια ψάχνει ακόμη έναν γκαρντ εγνωσμένης αξίας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την περιφέρειά της, με τον κόουτς, Πάμπλο Πριτζιόνι και το επιτελείο του να ρίχνουν ματιές προς την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ειδικότερα, τα ονόματα των Σι Τζέι Γουίλκοξ και Τζόρνταν ΜακΡέι έχουν πέσει στο τραπέζι, ώστε να καλυφθεί η θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Ο ΜακΡέι φαινόταν ότι είχε κλείσει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές “κόλλησαν” την τελευταία στιγμή, με το πρόβλημα να είναι οικονομικής φύσης. Την περασμένη σεζόν, ο 26χρονος αγωνίστηκε σε 37 ματς με τους φιναλίστ, Κλίβελαντ Καβαλίερς, έχοντας 4.4 πόντους ανά αγώνα και 35.3% στα τρίποντα.

Όσον αφορά τον Γουίλκοξ, η κοινή του συνύπαρξη με τον Πριτζιόνι στο ρόστερ των Λος Άντζελες Κλίπερς τη σεζόν 2015-16 φαίνεται πως παίζει θεμελιώδες ρόλο στο ενδιαφέρον του Αργεντινού κόουτς. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο Ορλάντο, έχοντας πενιχρή συμμετοχή στην ομάδα (4.9 λεπτά ανά αγώνα σε 22 ματς) ενώ εμφανίστηκε και σε 4 ματς της D-League με τους ΜπέιΧοκς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…