Κεντρική Basket League Άρης “Πρώτη” για Πέτγουεϊ-Μοράντ, αναχώρηση Άρη για Πράβετς

“Πρώτη” για Πέτγουεϊ-Μοράντ, αναχώρηση Άρη για Πράβετς

amerikanoi ari

amerikanoi ariΓια το Πράβετς της Βουλγαρίας αναχωρεί η αποστολή του Άρη την Τρίτη, με την ΚΑΕ να “δίνει” αναλυτική ενημέρωση για την αποστολή μέσω ανακοίνωσης. Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση οι Πέτγουεϊ και Μοράντ ενώ δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος λόγω πυρετού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

“Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί αύριο (29/08) το μεσημέρι για το Πράβετς της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιήσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα μας θα προπονηθεί αύριο (29/08) το πρωί στο «Nick Galis Hall» και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Πράβετς. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Στράτος Βουλγαρόπουλος (ισχίο), Διονύσης Τάταρης (γόνατο), Βαγγέλης Δημητρακάς (δικέφαλος) και Βαλάντης Κουρτίδης (ασθενής). Οι τρεις πρώτοι υποβάλλονται σε θεραπεία για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέβασε πυρετό και δεν πήρε μέρος στο σημερινό πρόγραμμα που περιελάμβανε δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. Ο Βασίλης Χρηστίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης και προφυλάχθηκε το απόγευμα.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Σπύρος Μούρτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Αθηναίου, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Brent Petway, Demetris Morant, Henry French, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κωνσταντίνος-Μάριος Λαζάρου και Νίκος Στυλιανού.

“ΠΡΩΤΗ” ΓΙΑ PETWAY ΚΑΙ MORANT

Ο Brent Petway και ο Demetris Morant προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τον ΑΡΗ μετά την άφιξη τους στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (26/08) το βράδυ. Οι δυο Αμερικανοί θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις μετά την επιστροφή της ομάδας από το Πράβετς.

ΝΕΟΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Παναγιώτη Μπουτοβίνο που θα είναι είναι ο νέος φυσιοθεραπευτής της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…