Κεντρική Διεθνή Προσφέρει και… ποδοσφαιριστή για τον Χάνγκα η Μπάρτσα!

Προσφέρει και… ποδοσφαιριστή για τον Χάνγκα η Μπάρτσα!

adam hanga

adam hanga

Η “μάχη” της Μπαρτσελόνα και της Μπασκόνια για τα “μάτια” του Άνταμ Χάνγκα καλά κρατεί, σε ένα “σήριαλ” που έχει πολλές πτυχές. Οι “μπλαουγκράνα” τον κυνηγούν πολύ έντονα, με τον κόουτς, Σίτο Αλόνσο να επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Οι δύο ομάδες φαίνεται πως οδεύουν προς συμφωνία, με έναν τρόπο, όμως, ο οποίος είναι αρκετά αντισυμβατικός.

Ειδικότερα, η Μπάρτσα προσφέρει 300.000 ευρώ στον Χάνγκα ενώ είναι πρόθυμη να παραχωρήσει και έναν εκ των… ποδοσφαιριστών της, προκειμένου να ικανοποιήσει τον σκοπό της, σύμφωνα με δημοσίευμα του encestando! Η επιθυμία του καταλανικού συλλόγου για τον Ούγγρο άσο είναι μεγάλη και φαίνεται ότι θα επιστρατεύσει και αθλητή από… έτερο τμήμα, ώστε να τα καταφέρει.

Οι προθέσεις της Μπάρτσα, όμως, μοιάζουν πιο λογικές, αν λάβει κανείς υπόψη τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ο Χάνγκα στην ομάδα. Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο γκαρντ/φόργουορντ, με εξαιρετικές αμυντικές αρετές, εκτελεστική δεινότητα και αθλητικότητα, ικανό να υπηρετήσει στο έπακρο το gameplan του Αλόνσο, το οποίο στηρίζεται στον γρήγορο ρυθμό. Την περασμένη σεζόν, ο Χάνγκα είχε 11.4 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά αγώνα σε 72 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …