Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πρόκληση το ματς με τον Άρη…”

“Πρόκληση το ματς με τον Άρη…”

zaras

zarasΤην πρώην του ομάδα, τον Άρη θα αντιμετωπίσει ο Θοδωρής Ζάρας στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ καθώς ως γνωστόν οι δύο “αιώνιοι” θα παίξουν στο Παλέ στις 4/10 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας, δήλωσε:

“Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι μια νέα χρονιά, μια νέα πρόκληση όπως πρόκληση είναι και το ματς με τον Άρη. Ενα παιχνίδι που περιμένει όλη η μπασκετική Θεσσαλονίκη. Θα δώσουμε το 100%”.

Για το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα παίξει με την Εθνική: “Είναι μεγάλη απώλεια. Νομίζω ότι ήθελε να παίξει. Πάντως υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες και γιατί όχι να κατακτήσουν ένα μετάλλιο”.

Μαργαρίτης: “Θα δίνουμε το 100%…”

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είπε: “Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού μας. Η προετοιμασία είναι μια δύσκολη περίοδος για τους παίκτες, θα υπάρχει μεγάλη καταπόνηση για εμάς στην αρχή και πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουμε ομάδα και να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Είμαστε μια νέα ομάδα, τo πρώτο μας ματς είναι κόντρα στον Άρη, είναι δύσκολο και θα πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά Θέλουμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίρνουμε τις νίκες.

Ο κόσμος να ξέρει πως θα δίνουμε το 100%. Είδα τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στο Champions League. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και μετά θα κοιτάξουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες, είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …