Κεντρική Basket League Άρης Πέτγουεϊ: “Θέλω να κάνω μια επανεκκίνηση…”

Πέτγουεϊ: “Θέλω να κάνω μια επανεκκίνηση…”

brent

brentΣτη Θεσσαλονίκη είναι από αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Μπρεντ Πέτγουεϊ (έφτασε με τον Ντεμέτρις Μοράντ, με πάνω από δύο ώρες καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης) ο οποίος την Τρίτη θα αναχωρήσει με την αποστολή του Άρη για το Πράβετς της Βουλγαρίας. Ο Αμερικανός δήλωσε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Μιλούσα στον ατζέντη μου και έλεγα πόσο ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα. Ηρθα στον Άρη που έχει μια μεγάλη ιστορία, φανατικό κόσμο και χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Ο Άρης διαθέτει έναν εξαιρετικό κόουτς, με ιστορία και με μεγάλη διαδρομή. Είναι πρόκληση για μένα το Champions League. Οι φίλοι του Άρη να περιμένουν από μένα άμυνα, κοψίματα και να δώσω ενέργεια για να βοηθήσω την ομάδα.

Θέλω να κάνω μια επανεκκίνηση στην καριέρα μου. Εχω παίξει ξανά στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου και αυτό θα με βοηθήσει. Αν κερδίσουμε κάποια μεγάλα παιχνίδια, τότε μπορεί να τραγουδήσω ξανά… Ξέρω πως παίζουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ (σ.σ. το πρώτο επίσημο ματς για τον θεσμό του Κυπέλλου), χαίρομαι γι’ αυτό και ξέρω πως αυτό το ματς σημαίνει πολλά για τους οπαδούς της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…