Κεντρική Basket League Άρης “Πάτησε” Βουλγαρία ο Άρης…

“Πάτησε” Βουλγαρία ο Άρης…

apravec

apravecΗ ομάδα του Άρη είναι πλέον στο Πράβετς της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Το Πράβετς είναι η βάση του ΑΡΗ από σήμερα (29/08) μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα μας έφτασε σήμερα στις οκτώ το βράδυ οδικώς στη βουλγαρική πόλη όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Από αύριο το πρωί αρχίζει η δουλειά με διπλές προπονήσεις που θα περιλαμβάνουν μπάσκετ αλλά και βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών. Στο Πράβετς η αποστολή του ΑΡΗ συνάντησε καιρικές συνθήκες που θυμίζουν φθινόπωρο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 15 και 20 βαθμών κελσίου”.

ΚΕΤΣΕΛΙΔΗΣ: “Περήφανος που βρίσκομαι στον ΑΡΗ”

Ο Γιώργος Κετσελίδης που επιλέχθηκε να πλαισιώσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο τεχνικό επιτελείο δήλωσε περήφανος που είναι μέλος μιας ομάδας με την ιστορία του ΑΡΗ. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο ασίσταντ κόουτς της ομάδας μας επεσήμανε: “Αισθάνομαι πολύ περήφανος γιατί ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και διότι θα δουλέψω δίπλα σε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου μπάσκετ. Όλοι μαζί διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά τον Άρη στις θέσεις που ήταν όταν έμαθε όλους τους Έλληνες να αγαπήσουμε το μπάσκετ. Αισθάνομαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι ο κόουτς Γιαννάκης με επέλεξε να εργαστώ δίπλα του προκειμένου να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα που έχει για την ομάδα του ΑΡΗ”.

Με αφορμή την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας υποστήριξε: “Προσπαθούμε να ‘χτίσουμε’ και να βάλουμε όσο το δυνατόν πιο γερές βάσεις. Και σιγά-σιγά να ‘μοντάρουμε’ την ομάδα ώστε με την άφιξη όλων των ξένων να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτά που θέλουμε να περάσουμε και στο διαφορετικό στυλ μπάσκετ που επιδιώκουμε να παίξει για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…