Κεντρική Διεθνή Οριστικά στη Μακάμπι ο Νόρις Κόουλ! (pic)

Οριστικά στη Μακάμπι ο Νόρις Κόουλ! (pic)

norris cole

norris cole

Ο Νόρις Κόουλ ξεκίνησε την καριέρα του στο NBA ως ένας ιδιαίτερα ελπιδοφόρος πλέι-μέικερ στους πανίσχυρους Μαϊάμι Χιτ του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Ντουέιν Γουέιντ. 5 χρόνια μετά, όμως, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα περίμενε ο 28χρονος άσος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, ερχόμενος σε συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Η φήμη είχε αναπτυχθεί από χθες, χάρη στο ρεπορτάζ του Ντέιβιντ Πικ και επαληθεύτηκε πριν από λίγες ώρες, με τον Κόουλ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο, ύψους 700.000 δολαρίων.

Είναι δεδομένο ότι ο Κόουλ θα αναλάβει καθήκοντα βασικού πόιντ-γκαρντ στην “ομάδα του λαού”, βοηθώντας την να ορθοποδήσει στο εγχώριο αλλά και το ευρωπαϊκό στερέωμα μετά την περσινή, απογοητευτική χρονιά. Την περασμένη σεζόν, η πτώση στην απόδοσή του ήταν εμφανής, καθώς είχε μονάχα 3.3 πόντους και 1.1 ασίστ ανά αγώνα σε 13 ματς με τους Θάντερ. Πρόκειται για έναν πλήρως επιθετικογενή παίκτη, ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί να σκοράρει πληθώρα πόντων στα γήπεδα της “Γηραιάς Ηπείρου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…