Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί”

“Ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί”

sfairopoulos

sfairopoulos

Γιάννης Σφαιρόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ενόψει της νέας χρονιάς, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί, σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους Αγγελόπουλους για το γεγονός ότι έκαναν ότι χρειαζόταν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανοιχτή προπόνηση των “ερυθρολεύκων”:

Για τους Αγγελόπουλους και τους στόχους του Ολυμπιακού:

“Τους ευχαριστώ και φέτος, κάνανε ότι χρειάζεται για να φέρουμε τους παίκτες που πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουμε υγεία και να είμαστε όλοι μαζί ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε ελλείψεις. Ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί, σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει”.

Για τη δεύτερη χρονιά με το συγκεκριμένο σύστημα της EuroLeague:

“Το ότι φτάσαμε πέρυσι μέχρι τον τελικό, σημαίνει ότι κάναμε πολλά πράγματα καλά. Μας λυπεί που δεν κατακτήσαμε την EuroLeague αλλά δεν γίνεται να το κάνεις κάθε φορά. Έχουμε την τεχνογνωσία, ελπίζω να έχουμε και υγεία ώστε να έχουμε όλα τα πολεμοφόδια έτοιμα. Είναι μία πολύ απαιτητική EuroLeague, μετράει πολύ η διάρκεια, αλλά τα ξέρουμε όλα αυτά”.

Για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω του Ευρωμπάσκετ:

“Δεν μπορώ να πω ότι μου δένει τα χέρια, αλλά θα πρέπει να βρούμε έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας. Είναι θετικό ότι έχω δουλέψει με όλους τους Έλληνες στο παρελθόν και ότι ξέρουν τι ζητάω και πως δουλεύω. Ακόμα και τον Μπόγρη τον είχα παίκτη για μία χρονιά στο παρελθόν. Αυτοί που μας λείπουν είναι οι δύο ξένοι διεθνείς, ο Τιλί και ο Στρέλνιεκς. Είναι καλό το ότι έχουμε και τους Αμερικανούς από την αρχή μαζί. Αυτό που απομένει είναι να βρούμε ομοιογένεια, επειδή έχουμε αλλάξει αρκετά τους ξένους της ομάδας. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο αλλά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε”.

Για τη διατήρηση του ελληνικού κορμού:

“Ο βασικός κορμός είναι μία μεγάλη επιτυχία στη διοίκηση. Για να κρατήσεις όλους αυτούς τους παίκτες, σημαίνει ότι τα συμβόλαιά τους ανεβαίνουν. Όταν έχεις ένα βασικό κορμό, αυτό σημαίνει ότι πληρώνεις παραπάνω και αυτό κοστίζει παραπάνω σε μία ομάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το να έχει μία ομάδα βασικό κορμό, γιατί ξέρουν όλη τη φιλοσοφία, τη νοοτροπία. Ειδικά οι συγκεκριμένοι Έλληνες, που είναι παίκτες-νικητές, ξέρουν να κερδίζουν και να κατακτούν τίτλους”.

Για την παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοβ:

“Τον πίστευα εξ αρχής και πιστεύω ότι θα δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…