Κεντρική Basket League Άρης Ο Χριστοφορίδης, η ΚΑΕ και ο Πέτγουεϊ που “κιτρινίζει”

Ο Χριστοφορίδης, η ΚΑΕ και ο Πέτγουεϊ που “κιτρινίζει”

aris dioikisi

aris dioikisiΤην Πέμπτη επικοινωνία είχε ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης με τον Νίκο Λάσκαρη για να του μεταφέρει ενδιαφέρον επιχειρηματία σε ό,τι αφορά την ΚΑΕ Άρης. Βάσει των όσων προκύπτουν από την πλευρά του κ. Χριστοφορίδη, για να προχωρήσει το ζήτημα θα πρέπει η πλευρά της ΚΑΕ να προκηρύξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (ύψους περίπου 2 εκ. ευρώ) και έτσι να συμμετέχει σε αυτήν ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται “βάζοντας” το ποσό που απαιτείται για να αποκτήσει το 90% των μετοχών (αυτός είναι ο στόχος του, με τον οποίο πάντως δεν φαίνεται να είναι σύμφωνη η πλευρά του νυν μεγαλομετόχου). Σύμφωνα πάντα με τον κ. Χριστοφορίδη, ο Νίκος Λάσκαρης του μετέφερε πως θα κάνει την αντιπρότασή του (τις επόμενες μέρες) σε σχέση με αυτό που του μεταφέρθηκε για το ενδιαφέρον του επιχειρηματία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ εκτιμά πως θα βρεθεί λύση στο δικαστικό πρόβλημα που υπάρχει με τον Λετονό (ένα πρόβλημα που έχει “φέρει” το μεγάλο “αγκάθι” σε ό,τι αφορά την ρευστότητα και είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος) και στόχος του είναι να συγκεντρώσει 200.000 ευρώ για να “τρέξουν” άμεσες ανάγκες της ΚΑΕ. Πάντως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται να συγκεντρώνει τόσο μεγάλες πιθανότητες να υπάρχει κάποια άμεση αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς της ΚΑΕ (βέβαια ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος πως τα δεδομένα δεν θα αλλάξουν, με τις όποιες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στην συνέχεια).

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά το θέμα του Μπρεντ Πέτγουεϊ, στην ΚΑΕ παραδέχονται πως το θέμα κυλάει σε καλό δρόμο αλλά για να κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, θα πρέπει να πάρουν στα χέρια τους το συμβόλαιο του παίκτη (γιατί και για τον Γιάννη Αθηναίου υπάρχει ταύτιση απόψεων του παίκτη με την ΚΑΕ, αλλά το ζήτημα οριστικά δεν έχει “τελειώσει” αφού ακόμη δεν έχει “έρθει” η υπογραφή του παίκτη που θέλει κάποιες οικονομικές εγγυήσεις). Πάντως η ουσία είναι πως ο Αμερικανός “κιτρινίζει” (και αναμένεται να μετακομίσει στον Άρη) βάσει των δεδομένων που υπάρχουν, ωστόσο είναι λογικό η ΚΑΕ να περιμένει να οριστικοποιηθεί το ζήτημα του Αμερικανού για να είναι σε θέση στην συνέχεια να ανακοινώσει τον παίκτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…