Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ντίλαρντ: “Η ομάδα θα προσφέρει θέαμα…”

Ντίλαρντ: “Η ομάδα θα προσφέρει θέαμα…”

dilard

dilardΤο “φλερτ” που υπήρχε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Κέβιν Ντίλαρντ το περσινό καλοκαίρι δεν είχε οδηγήσει σε “γάμο”, αυτό όμως έγινε φέτος και ο Αμερικανός είναι πλέον παίκτης του “Δικεφάλου”. Ο 27χρονος παίκτης δείχνει… ανυπόμονος εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και πιστεύει ιδιαίτερα στην ομάδα που έχει “φτιαχτεί”. Ο Ντίλαρντ δήλωσε:

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, σε αυτή την ομάδα. Η ομάδα έχει πάρει πολλούς παίκτες που είναι αποφασισμένοι και διψασμένοι για την νίκη και την επιτυχία, οπότε έχω μεγάλη αγωνία για να δω τι μπορούμε να κάνουμε φέτος”.

Για το “όπλο” του ΠΑΟΚ την νέα αγωνιστική χρονιά:

“Θεωρώ ότι η ομάδα θα μπορεί να ψυχαγωγήσει τον κόσμο, θα μπορεί να προσφέρει θέαμα. Έχουμε πολλούς ψηλούς, οι οποίοι μπορούν να τρέξουν το γήπεδο και είναι αλτικοί. Έχουμε κοντούς παίκτες που μπορούν να σουτάρουν. Είναι μια ομαδική προσπάθεια και με αυτά τα στοιχεία πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ψηλά”.

Για την… εξέλιξη που έχει ο ίδιος:

“Έχω επιστρέψει ως ένας πιο ώριμος άνθρωπος και πιο ώριμος παίκτης. Είχα κάποιες επιτυχίες πριν δύο χρόνια στην Ελλάδα, αλλά αυτή την φορά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Κάθε βράδυ θα μάχομαι και θα δίνω το 100% και ελπίζω να μπορώ να προσφέρω θέαμα και πολλές νίκες”.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

“Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφο μέρος. Από όταν ήμουν στην Πάτρα, είχα πει πως αν ερχόμουν να ξαναπαίξω στην Ελλάδα, θα ερχόμουν στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς τα πράγματα ήρθαν όπως ήρθαν… Ο προπονητής πιστεύει πολύ σε μένα όπως και οι συμπαίκτες μου και θα κάνω τα πάντα για να τους κάνω περήφανους”.

Για το αν η παρουσία του ΠΑΟΚ στο Champions League αποτελεί έξτρα κίνητρο:

“Φυσικά, είναι έξτρα κίνητρο αυτό… Έπαιξα και πέρυσι στο Champions League και όλοι θέλουμε να παίζουμε δύο-τρία παιχνίδια την εβδομάδα γιατί έτσι είναι μεγαλύτερη απόλαυση. Μόλις είδα την ομάδα, μόλις είδα τους συμπαίκτες μου και μίλησα με τον προπονητή, ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση να έρθω στην ομάδα”.

Για τα αγωνιστικά του στοιχεία:

“Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα μυστικά μου… Θα είναι σαν να δίνω ένα έτοιμο σχέδιο για να με ακολουθήσουν οι αντίπαλοι. Παρόλα αυτά, μπορώ να πω ότι κάθε φορά θα προσπαθώ να παίρνω όσα μου δίνει η άμυνα και να κάνω το καλύτερο που μπορώ”.

Για το πώς θα είναι ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν:

“Εδώ ήρθα για να κερδίζω όσο περισσότερο μπορώ. Υπάρχει το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, το Champions League… Για μένα η καλύτερη σεζόν θα ήταν με την ομάδα στο τέλος της σεζόν να τα έχει κατακτήσει και τα τρία! Έρχομαι εδώ με την νοοτροπία ότι θέλω να κερδίσω και να «σκοτώσω» τους πάντες”.

Για τους συμπαίκτες του:

“Δεν ήμουν ποτέ ξανά μέλος μιας ομάδας η οποία είναι τόσο έτοιμη να βελτιωθεί. Συνήθως ήμουν σε ομάδες που είχαν οχτώ παίκτες που δούλευαν πολύ σκληρά και τους άλλους τέσσερις έπρεπε να τους πείσεις να δουλέψουν. Εδώ και οι 15 παίκτες θέλουν να παλέψουν για να βελτιωθούν. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τον νέο ΠΑΟΚ εδώ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…