Κεντρική Διεθνή Μια “ανάσα” από τη Φενέρ ο Γουοναμέικερ!

Μια “ανάσα” από τη Φενέρ ο Γουοναμέικερ!

brad wanamaker

brad wanamaker

Ο Μπραντ Γουοναμέικερ έκανε θραύση την περασμένη σεζόν στην Νταρουσάφακα, εγκαθιδρύοντας τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους περιφερειακούς της Ευρώπης. Όπως είναι λογικό, η ώρα της αναβάθμισης έχει φθάσει, με τον 28χρονο να γλυκοκοιτάζει την προοπτική του NBA αλλά ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ φρόντισε να ρίξει τη μεγάλη “βόμβα”.

“Έχουμε σχεδόν φθάσει σε συμφωνία με τον Μπραντ Γουοναμέικερ. Ο παίκτης θα έρθει σε εμάς αν δεν υπογράψει συμβόλαιο με το NBA”, ήταν τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα των πρωταθλητών Ευρώπης στο NTV Sports, σε μια κίνηση που αναμένεται να ενισχύσει στον μέγιστο βαθμό το ρόστερ των Τούρκων!

Η Φενέρ, πάντως, φάνταζε εξαρχής ως η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που πληρούσε τόσο τα αγωνιστικά, όσο και τα οικονομικά κριτήρια του παίκτη, ειδικά από ένα χρονικό σημείο κι έπειτα. Παρ’όλα αυτά, η συνεχής “μετανάστευση” των ποιοτικών παικτών της Ευρώπης στο NBA ίσως αποτελέσει τροχοπέδη στα όνειρα της Φενέρ, η οποία επιθυμεί ιδιαίτερα να προσθέσει star-power στο ρόστερ της μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Έκπε Γιούντο και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…