Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Λαναράς: “Το 5-0 μας δίνει ψυχολογία”

Λαναράς: “Το 5-0 μας δίνει ψυχολογία”

ethniki paidon rafail lanaras ellada

ethniki paidon rafail lanaras ellada

Η Εθνική Παίδων κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 Β΄Κατηγορίας χωρίς να χάσει κανέναν αγώνα. Στον πρώτο αγώνα χιαστί θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία, με τον Ραφαήλ Λαναρά να τονίζει ότι το 5-0 δίνει ψυχολογία στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Το μόνο θετικό του 5-0 είναι ότι μας έχει δώσει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια, καθώς από εδώ και πέρα δεν θα μας βοηθήσει σε κάτι. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα: Να μπούμε και σε αυτά τα παιχνίδια δυνατά και συγκεντρωμένα.

Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς κόντρα στην Ουκρανία, όπως πάντα και πιστεύω πως θα πετύχουμε και αυτή τη φορά. Αισθανόμαστε πως ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε το πόσο πολύ έχουμε δουλέψει. Έχουμε ακολουθήσει τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, έχουμε βγάλει πάθος στην α’ Φάση, αλλά πιστεύω πως έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Έχουμε ποιότητα, υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες, αλλά το πιο βασικό ίσως είναι πως παίζουμε «ενωμένα», ο ένας για τον άλλον και μπορεί να έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…