Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Kλάσεν: “Είμαι σκληρός στο παιχνίδι μου…”

Kλάσεν: “Είμαι σκληρός στο παιχνίδι μου…”

afiksi klassen

afiksi klassenΣτον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολλά στον Όουεν Κλάσεν σε ό,τι αφορά την αγωνιστική ποιότητα που θα έχει η ομάδα στην ρακέτα. Ο Καναδός κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, είπε:

“Είμαι ενθουσιασμένος με τον ΠΑΟΚ. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες κατά τις οποίες θα μαθαίνω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, είναι γεμάτες ενθουσιασμό. Ο κόουτς Ζούρος (σ.σ. τον είχε προπονητή στην Μπούντουτσνοστ) μιλούσε με ενθουσιασμό για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν μιλήσαμε ιδιαίτερα για κάποια ομάδα αλλά μου μετέφερε πως είναι ενθουσιασμένος με την απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ξέρω για την ιστορία της ομάδας αλλά και τον στόχο που έχει και αυτός είναι να πρωταγωνιστεί. Φυσικά έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου και ο προπονητής μου καθώς έδειξε πως με θέλει πολύ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, ελπίζω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο.

Είμαι αρκετά σκληρός στο παιχνίδι μου, όμως αυτό το στοιχείο το έχουν αρκετοί παίκτες. Θέλω να πρεσβεύω τον Καναδά με τον καλύτερο τρόπο και να περάσω τα στοιχεία του μπάσκετ της χώρας μου. Μου κάνει εντύπωση που κανένας Καναδός παίκτης δεν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο του μπάσκετ που έχει ο Καναδάς, είναι η μαχητικότητα προκειμένου να αποδείξουμε ότι το μπάσκετ βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Με αυτό ασχολούνται όλοι στην Αμερική…”.

Πόποβιτς στο eΒasket: “Κλάσεν, ένας σκληρός εργάτης…” / Θυμηθείτε τις δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του Κλάσεν πατώντας εδώ

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …