Κεντρική NBA Γκρίφιν: “Βλέπω τον ΛεΜπρόν να πηγαίνει στους Νικς”
NBA

Γκρίφιν: “Βλέπω τον ΛεΜπρόν να πηγαίνει στους Νικς”

blaake griffin lebron james

blaake griffin lebron james

Το καλοκαίρι του 2018 απέχει πολύ ακόμα αλλά άπαντες γνωρίζουν ποιο θα είναι το πλέον “φλέγον” θέμα του NBA εκείνη τη χρονική περίοδο. Πρόκειται για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τις φήμες περί 2ης αποχώρησής του από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να πυκνώνουν όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου. Το εξωτικό Χόλιγουντ και οι Λος Άντζελες Λέικερς φαντάζουν ως ο απόλυτος προορισμός για τον “βασιλιά” αλλά ο σταρ των Κλίπερς, Μπλέικ Γκρίφιν έχει αντίθετη άποψη.

“Βλέπω τον ΛεΜπρόν να πηγαίνει στη Νέα Υόρκη. Όταν είσαι στο Madison Square Garden, το συναίσθημα είναι τελείως διαφορετικό. Υπάρχει πολύ ενέργεια εκεί πέρα σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και την περσινή σεζόν συνέβαινε αυτό”, ήταν τα λεγόμενα του Γκρίφιν στο podcast των Sklar Brothers. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Νικς φάνταζαν ως το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του ΛεΜπρόν το 2010 αλλά οι Μαϊάμι Χιτ κατόρθωσαν να τον “κερδίσουν”.

Ακόμη, ο Γκρίφιν τόνισε ότι δεν θεωρεί πως ο ΛεΜπρόν θα έρθει γενικά στο Λος Άντζελες, όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει συμπαίκτης μαζί του στους Κλίπερς.

Το “σήριαλ” με τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη αναμένεται να συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, καθώς, τα παράπονα του ΛεΜπρόν από τη διοίκηση, η ενδεχόμενη ανταλλαγή του Κάιρι Έρβινγκ και η αποπομπή του τζένεραλ μάνατζερ, Ντέιβιντ Γκρίφιν αποτελούν ανασταλτικοί παράγοντες, όσον αφορά την παραμονή του στο Οχάιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…