Κεντρική NBA Έκλεισε στους Νικς ο Μπίσλι
NBA

Έκλεισε στους Νικς ο Μπίσλι

michael beasley bucks

 

michael beasley bucks

Την γραμμή των φόργουορντ ενίσχυσαν οι Νιου Γιορκ Νικς, καθώς κατάφεραν να πείσουν τον Μάικλ Μπίσλι να μετακομίσει στο “Μεγάλο Μήλο”. Ο πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και αναμένεται να αποτελέσει παίκτη-κλειδί, όσον αφορά την ομαλή επιθετική λειτουργία της νέας του ομάδας.

Η φήμη περί ένταξης του Μπίσλι στους Νικς είχε δημιουργηθεί μία μέρα νωρίτερα, όταν ο ρεπόρτερ του Basketball Insiders, Μάικλ Σκότο, είχε αποκαλύψει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Μπίσλι, ο οποίος επιλέχθηκε στο νο.2 του Ντραφτ το 2008 από τους Μαϊάμι Χιτ, πραγματοποίησε μια ικανοποιητική σεζόν πέρσι, έχοντας 9.4 πόντους και 3.4 ριμπάουντ ανά αγώνα. Παρά το γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να φθάσει στα επίπεδα που όλοι περίμεναν εξαιτίας του άστατου χαρακτήρα του, οι ικανότητές του στο σκοράρισμα παραμένουν αναμφισβήτητες. Έχει την ιδιότητα να φτιάξει το δικό του σουτ μετά από ντρίμπλα αλλά και να μπει προς το καλάθι, προσφέροντας άμεσο σκοράρισμα από τον πάγκο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…