Κεντρική Β' Εθνική Διαγόρας Δρυοπιδέων για μεγάλα πράγματα (pics)

Διαγόρας Δρυοπιδέων για μεγάλα πράγματα (pics)

diagoras

diagoras

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ Εθνική, με την ομάδα του Αιγάλεω να αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, με βάση τις εξαιρετικές μεταγραφές που πραγματοποίησε το καλοκαίρι.

Ο Σπύρος Σαμόλης έχει να διαχειριστεί ένα ποιοτικό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, με την παρουσία των Πέττα και Κουκά στην ομάδα να ξεχωρίζει. Πέρα από τους δύο πολύπειρους παίκτες, στον Διαγόρα ήρθαν το φετινό καλοκαίρι οι Κωνσταντίνος Μπιμπούδης από το Περιστέρι, Λεωνίδας Βαϊδάκης από την Ένωση Ιλίου και Χριστόφορος Λυκογιάννης από το Περιστέρι, ενώ ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Μιχάλης Καρασταμάτης, Ηλίας Εμίρης, Πάνος Μαυροειδάκος, Ευθύμης Καραλής, Λεωνίδας Παπαδολιάς, Γιάννης Καράμπαμπας, Κώστας Ντιφαντής και Μανώλης Καλλίλας.

Οι νεοφώτιστοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν εδώ και μία εβδομάδα, με την ομάδα του Σπύρου Σαμόλη να δουλεύει σκληρά, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το “www.ipolimas.gr”, πατώντας ΕΔΩ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…