Κεντρική NBA Δεν μιλούσε στους συμπαίκτες του ο Έρβινγκ!
NBA

Δεν μιλούσε στους συμπαίκτες του ο Έρβινγκ!

kyrie irving lebron james

kyrie irving lebron james

Όσο οι μέρες περνούν, ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές σχετικά με τη συμπεριφορά του Κάιρι Έρβινγκ και με τα συναισθήματά του απέναντι στον οργανισμό των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο “Uncle Drew” έχει ζητήσει ανταλλαγή από τα τέλη Ιουνίουμε την επιθυμία του να γίνει νο.1 σε κάποια άλλη ομάδα μακριά από τον ΛεΜπρόν να στέκεται ως η κύρια αιτία. Επιπλέον, η δυσαρέσκειά του προς τη διοίκηση για το γεγονός ότι τον περιέπλεξε σε σενάρια ανταλλαγών για τον Τζίμι Μπάτλερ ή τον Πολ Τζορτζ αλλά και η αποπομπή του τζένεραλ μάνατζερ, Ντέιβιντ Γκρίφιν έχουν σταθεί ως καθοριστικοί παράγοντες. Φαίνεται, όμως ότι οι “ρίζες” της δυσφορίας του Έρβινγκ βρίσκονται ακόμη πιο πίσω.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του ESPN, Ντέιβ ΜακΜέναμιν τόνισε ότι ο Έρβινγκ δεν μιλούσε στους συμπαίκτες του για συνεχόμενες μέρες κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ! Ειδικότερα, τόνισε: “Στο διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο των πλέι-οφ δεν μίλησε καθόλου στους συμπαίκτες του ούτε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Το να έχεις ανεβοκατεβάσματα στη συμπεριφορά σου κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου είναι ένα πράγμα. Στα πλέι-οφ, όμως, οι παίκτες είναι αδέρφια και συντάσσονται μαζί ώστε να τα καταφέρουν. Ακόμη και σε εκείνο το σημείο, όμως, υπήρχαν πράγματα που τον έκαναν δύστροπο προς τους συμπαίκτες του”.

Το “σήριαλ” του Έρβινγκ αναμένεται να απασχολήσει για πολύ ακόμη τον κόσμο του NBA, καθώς απέχουμε ακόμη 2 μήνες μέχρι την έναρξη της κανονικής περιόδου. Ουδείς γνωρίζει ακόμη αν οι Καβς θα τον ανταλλάξουν αλλά η δυσαρέσκεια του παίκτη μοιάζει να έχει χτυπήσει “κόκκινο”. Τουλάχιστον 6 ομάδες έχουν καταθέσει προτάσεις προς το Κλίβελαντ και ο νέος τζένεραλ μάνατζερ, Κόμπι Άλτμαν οφείλει να διαχειριστεί μαεστρικά την εν λόγω υπόθεση, προκειμένου να διατηρηθεί το ίδιο επίπεδο ποιότητας στο ρόστερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…