Κεντρική NBA “Δεν μπορούσα να πω “όχι” σε τόσα χρήματα”
NBA

“Δεν μπορούσα να πω “όχι” σε τόσα χρήματα”

donatas motejunas

donatas motejunas

Ο Ντονάτας Μοτεγιούνας απέρριψε το ΝΒΑ, αλλά και την Ευρώπη, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα. Ο Λιθουανός φόργουορντ, δήλωσε πως οικονομικοί λόγοι τον έκαναν να μετακομίσει στο  πρωτάθλημα της Ασίας.

Ο πρώην NBAer, αποκάλυψε πως την πιο σοβαρή πρόταση τη δέχτηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο οι πολλές αλλαγές προπονητών στην “ομάδα του λαού” τον έκαναν να την απορρίψει. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Λιθουανία, ο άλλοτε παίκτης των Χιούστον Ρόκετς και Νιου Όρλινς Πέλικανς, θα αμείβεται με 3 εκατ. δολάρια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

” Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη, καθώς είχα πολύ καλές προτάσεις από διάφορές ομάδες. Στην αρχή, οι Κινέζοι έκαναν μία χαμηλή πρόταση, αλλά στη συνέχεια ολοένα και ανέβαιναν, οπότε θα ήταν χαζό να πω “όχι” σε τόσα χρήματα”, δήλωσε αρχικά ο Λιθουανός άσσος.

“Η πρόταση ήταν πολύ καλή και την σκέφτηκα σοβαρά. Αλλά, ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι πως η συγκεκριμένη ομάδα έχει αλλάξει δέκα προπονητές τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν ξέρεις ποιον θα προπονητή θα έχεις τον επόμενο μήνα και αν ταιριάζεις μαζί του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…