Κεντρική Διεθνή Μπαρτζώκας: “Χαρούμενος που επέστρεψα στη Ρωσία”

Μπαρτζώκας: “Χαρούμενος που επέστρεψα στη Ρωσία”

Euroleague 4

Euroleague 4

Αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά την άφιξη του στη Ρωσία. Ο Έλληνας προπονητής που έχει αναλάβει τα ηνία της Χίμκι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις, πως είναι αρκετά χαρούμενος που επέστρεψε στη Ρωσία και πως η ομάδα του έχει εξαιρετικούς παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Ρωσία, αλλά και που θα είμαι ο προπονητής της Χίμκι. Αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα μου. Έχω δουλέψει ήδη στη Ρωσία και ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν.

Έχουμε μία εντελώς διαφορετική ομάδα, που δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αντιμετώπισα όταν ήμουν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ωστόσο, έχουμε περισσότερους στόχους και σοβαρές φιλοδοξίες, ειδικά στην Ευρωλίγκα που έχει ένα νέο φορμάτ. Είμαι αισιόδοξος γιατί έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και πρωταρχικός μας στόχος είναι να γίνουμε ΜΙΑ ομάδα. Μπροστά μας έχουμε το συνηθισμένο πρόγραμμα προετοιμασίας, τις επόμενες εβδομάδες. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία καλή σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…