Κεντρική NBA Αρνήθηκαν την ανταλλαγή Τόμπσον-Έρβινγκ οι Γουόριορς
NBA

Αρνήθηκαν την ανταλλαγή Τόμπσον-Έρβινγκ οι Γουόριορς

kyrie irving klay thompson

kyrie irving klay thompson

Ο Κάιρι Έρβινγκ κατέληξε εν τέλει στους Μπόστον Σέλτικς, με τον Αϊζέια Τόμας, τον Τζέι Κράουντερ, τον Άντε Ζίζιτς και το ντραφτ πικ πρώτου γύρου των Μπρούκλιν Νετς (2018) να εντάσσονται στο δυναμικό των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι Καβς, όμως, ερεύνησαν δεκάδες προτάσεις και εναλλακτικές, προκειμένου να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό deal και να ενισχύσουν το ρόστερ γύρω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μία από τις ομάδες, οι οποίες διαπραγματεύτηκαν με τους φιναλίστ του NBA ήταν και οι πρωταθλητές, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αλλά οι “dubs” απάντησαν με ένα ηχηρό “όχι” στα φιλόδοξα σχέδια των αντιπάλων τους.

Συγκεκριμένα, το Κλίβελαντ ήταν πρόθυμο να προσφέρει τον Κάιρι Έρβινγκ στους Γουόριορς, με αντάλλαγμα τον Κλέι Τόμπσον, σύμφωνα με το Undefeated! Μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε πολλαπλές αναταραχές στα ρόστερ των δύο κορυφαίων ομάδων του πλανήτη, με το Γκόλντεν Στέιτ, όμως, να αρνείται κάθετα να απομακρύνει από την ομάδα τον “διόσκουρο” του Στεφ Κάρι από την “καυτή” περιφέρειά του.

Σε δηλώσεις του, ο Τόμπσον μίλησε για το πόσο κολακευμένος ένιωσε, σχετικά με την εξέλιξη αυτή: “Είναι πολύ ωραίο. Φάνηκε ότι οι Γουόριορς πιστεύουν σε μένα αλλά και ότι οι άλλες ομάδες θέλουν να είμαι μέρος της επιτυχίας τους, οπότε το εκτιμώ πολύ”.

Υπενθυμίζεται ότι και οι Ιντιάνα Πέισερς είχαν χτυπήσει την “πόρτα” των Γουόριορς, ώστε να ανταλλάξουν τον Πολ Τζορτζ με τον Τόμπσον αλλά εισέπραξαν την ίδια απάντηση δίχως δεύτερη σκέψη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…