Κεντρική Διεθνή Απίστευτη εμφάνιση Ιταλού άσου στο Ευρωμπάσκετ U16! (vid)

Απίστευτη εμφάνιση Ιταλού άσου στο Ευρωμπάσκετ U16! (vid)

nico mannion

nico mannion

Συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκο Μάνιον στον αγώνα της Ιταλίας εναντίον της Ρωσίας, στο πλαίσιο του Ευρωμπάσκετ Παίδων που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα. Ο νεαρός πλέι-μέικερ -και γιος του πρώην ΝΒΑer και παίκτη της Καντού, Πέις Μάνιον– “εξερράγη”, φορτώνοντας σε πρωτοφανή ρυθμό το καλάθι των αντιπάλων.

Ειδικότερα, ο Μάνιον σκόραρε 42 πόντους με 16/22 σουτ, μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκλεψε 6 φορές την μπάλα σε κάτι λιγότερο από 29 λεπτά συμμετοχής! Πρόκειται για έναν βιρτουόζο πόιντ-γκαρντ με εξαιρετικό σουτ υπό κάθε συνθήκη αλλά και πολύ καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι, συνδυάζοντας τεχνική και αθλητικότητα. Ο κοκκινομάλλης άσος βολιδοσκοπείται ήδη από πληθώρα αμερικανικών κολεγίων και θεωρείται μελλοντικό λότερι πικ στο Ντραφτ του NBA, παρά το γεγονός ότι είναι μονάχα 16 ετών!

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία συνέτριψε τους Ρώσους με 86-57, με τον Μάνιον να είναι εξαιρετικός κατά μήκος του τουρνουά, έχοντας 22.7 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3.7 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …