Κεντρική NBA Ξέσπασε κατά των “ψεύτικων” ρεπορτάζ ο ΛεΜπρόν
NBA

Ξέσπασε κατά των “ψεύτικων” ρεπορτάζ ο ΛεΜπρόν

lebron james cavaliers 1

lebron james cavaliers 1

Η “σαπουνόπερα” των Κλίβελαντ Καβαλίερς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς, νέα “επεισόδια” εξακολουθούν να προστίθενται στην υπόθεση του Κάιρι Έρβινγκ. Το τελευταίο γεγονός έχει να κάνει με ένα tweet του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος στηλίτευσε τα ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία θα ήθελε να δείρει τον Έρβινγκ επειδή ο “Uncle Drew” ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να γίνει ανταλλαγή!

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ESPN, Στέφεν Α. Σμιθ ανέφερε ότι η πεποίθηση του Έρβινγκ είναι πως ο ΛεΜπρόν συνέβαλλε, ώστε η είδηση περί αιτήματος ανταλλαγής του να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Η πηγή του δημοσιογράφου προέρχεται μέσα από το καλοκαιρινό camp που διοργανώνει ο Έρβινγκ.

Ακόμη, ο ίδιος δημοσιογράφος ανέφερε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ότι ο ΛεΜπρόν θα ήθελε να δείρει τον Έρβινγκ, εξαιτίας του αιτήματος ανταλλαγής του αλλά και σε περίπτωση που το παραπάνω ρεπορτάζ ισχύει, με τα λεγόμενα αυτά να λαμβάνουν χώρα στο αντίστοιχο camp του ΛεΜπρόν, σύμφωνα με πηγή του δημοσιογράφου!

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από τον Τζέιμς, ο οποίος παρότρυνε τον κόσμο “να ψάξει αλλού για πηγές”, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Είναι δεδομένο ότι ο ΛεΜπρόν έχει ενοχληθεί από το αίτημα του συμπαίκτη του, ο οποίος επιθυμεί να φύγει από τη σκιά του “βασιλιά” και να γίνει το πρώτο “βιολί” σε κάποια άλλη ομάδα. Τα πάντα έγιναν πολύ αιφνιδιαστικά, με αποτέλεσμα ο Τζέιμς να απογοητευτεί από τις εξελίξεις. Οι φήμες περί “ραγίσματος” του γυαλιού ανάμεσα στους δύο σταρ ενδέχεται να ισχύουν αλλά αυτό δεν καθιστά αυτομάτως αξιόπιστο το ρεπορτάζ του Σμιθ, καθώς τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με το επίπεδο των δύο παικτών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…