Κεντρική NBA Βρέθηκε τζένεραλ μάνατζερ για τους Καβς!
NBA

Βρέθηκε τζένεραλ μάνατζερ για τους Καβς!

koby altman

koby altman

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είχαν “πληγωθεί” αρκετά εξαιτίας της αποπομπής του Ντέιβιντ Γκρίφιν από το πόστο του γενικού διευθυντή της ομάδας, καθώς ήταν εξαιρετικά αγαπητός στους κύκλους της ομάδας και ειδικά στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Έπειτα από αρκετές εβδομάδες μάταιης αναζήτησης αλλά και της άρνησης του Τσόνσι Μπίλαπς να πέσει στα “βαθιά”, οι φιναλίστ του NBA κατέληξαν σε λύση εκ των έσω, προάγοντας τον Κόμπι Άλτμαν στον κρίσιμο αυτό ρόλο, όπως μετέδωσε ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Οι δύο κύριες αποστολές του νέου γενικού διευθυντή των Καβς δεν είναι άλλες από την υπόθεση της ενδεχόμενης ανταλλαγής του Κάιρι Έρβινγκ αλλά και τη διαχείριση της λήξης του συμβολαίου του ΛεΜπρόν Τζέιμς το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεν θα είναι, όμως, μόνος του στον ρόλο αυτό καθώς ήδη προσπαθεί να βρει έναν ικανό και έμπειρο βοηθό, ώστε να αναλάβει τον ρόλο που κατείχε ο ίδιος μέχρι πρότινος, σύμφωνα με το ESPN.

O Άλτμαν δουλεύει στη διοίκηση του Κλίβελαντ από το 2012, όντας πλέον μονάχα 34 ετών. Έχει περάσει ως βοηθός προπονητή από τον πάγκο του Κολούμπια ενώ, το όνομά του συγκεντρώνει αρκετό σεβασμό στους κύκλους του NBA. Η πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά του είναι η μεγαλύτερη της καριέρας του και αν κατορθώσει να αντεπεξέλθει, θα εκτοξεύσει τις μετοχές του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…