Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Βραβείο για το λεύκωμα της ιστορίας του ΠΑΟΚ

Βραβείο για το λεύκωμα της ιστορίας του ΠΑΟΚ

Toν Δεκέμβρη του 2016 παρουσιάστηκε το λεύκωμα για την ιστορία του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και τον Ιούλη “ήρθε” ένα ιδιαίτερο βραβείο γι’ αυτό (το λεύκωμα) καθώς πήρε την… πρωτιά στην κατηγορία Sports Media/Special Edition.

Η ΚΑΕ αναφέρει: “Το λεύκωμα “ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ”, που επιμελήθηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος για την ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, πήρε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Sports Media/Special Edition, στα SPORTS MARKETING AWARDS 2017, που διοργάνωσαν η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.

Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Σταυρόπουλος και αφιέρωσε για μία ακόμη φορά το λεύκωμα σε όλους τους πρωταγωνιστές αλλά και τους αφανείς ήρωες που έγραψαν την ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, από το 1926 μέχρι και σήμερα.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος παρέλαβε επίσης και εκ μέρους της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ειδικό βραβείο για τα 30 χρόνια από την συμπλήρωση του έπους του 1987!”. Στο μεταξύ για τον ΠΑΟΚ ακούστηκε η περίπτωση του Στιβ Μπαρτ αλλά δεν επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ ενώ κυκλοφόρησε από την πιάτσα των μάνατζερ ότι εφόσον ο Μίλαν Μιλόσεβιτς δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ θα απασχολήσει τους “ασπρόμαυρους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Υπέρβαση που δικαιούμασταν η Ευρώπη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ μίλησε για όλα. Ο Άρης Λυκογιάννης φιλοξενήθηκε σε ραδιο…