Κεντρική Ασίστ Shadow Τρομερός Σλούκας για Ομπράντοβιτς!

Τρομερός Σλούκας για Ομπράντοβιτς!

kostas sloukas

kostas sloukas

Τρομερές ατάκες είπε ο Κώστας Σλούκας από τη Σύρο, όπου βρίσκεται για το LG Aegeanball. Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε μίλησε για την Εθνική Ομάδα, για το ενδιαφέρον από την Ελλάδα, ενώ αποθέωσε ξανά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

Για το LG Aegeanball: “Ήρθαμε για την προσπάθεια του Γιώργου, είναι κάτι πολύ όμορφο. Βοηθάμε τον Γιώργο, που είναι και φίλος μας. Με παιδάκια παίζαμε, τον Γιώργο, τον Κάιλ και την Εβίνα. Βάλτε μας κάποιον σοβαρό!”.

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Οι οδηγίες του Ζέλικο δεν ξεχνιούνται ποτέ, ειδικά τα βίντεο μετά από ήττες. Προτιμώ, πάντως, τον καύσωνα της Σύρου και όχι τις φωνές του Ομπράντοβιτς“.

Για το νέο του συμβόλαιο: “Οι προτεραιότητές μου από την αρχή ήταν συγκεκριμένες. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Αλλά, είμαι ευτυχισμένος στη Φενέρμπαχτσε και ήθελα να συνεχίσω στην οικογένεια της “Φενέρ“. Νιώθω την εμπιστοσύνη της ομάδας και του Ζέλικο. Τους εμπιστεύομαι και εγώ. Μου κάλυψαν όσα ήθελα και έμεινα. Δεν αφήνεις εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης και έναν από τους πιο σπουδαίους προπονητές“.

Για την Εθνική Ομάδα: “Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την Εθνική. Ο προπονητής είναι έμπειρος και μας ξέρει όλους. Υπάρχει 100% εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Το υλικό είναι πολύ καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…