Κεντρική NBA Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τζορτζ (pic)
NBA

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τζορτζ (pic)

paul george1

paul george1

Ο Πολ Τζορτζ γύρισε σελίδα στην καριέρα του, καθώς οι Ιντιάνα Πέισερς αποφάσισαν να τον ανταλλάξουν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με τον παίκτη να τονίζει ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα του. Ο “PG-13” αποχώρησε μετά από 7 σεζόν, όντας ίσως ο κορυφαίος παίκτης των Πέισερς στη μετά-Ρέτζι Μίλερ εποχή και οδηγώντας τους εις διπλούν στους Τελικούς της Ανατολής. Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο Τζορτζ δεν θα μπορούσε να μην είναι ευγνώμων προς την ομάδα όπου πρωτοέπαιξε, έφτιαξε το όνομά του και εξελίχθηκε σε σταρ πρώτου μεγέθους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τζορτζ στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram: “Θα μπορούσα συνεχώς να ανεβάζω φωτογραφίες και σχόλια. Ιντιάνα, σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για μένα και την οικογένειά μου! Συνάντησα και δούλεψα με μερικούς από τους πιο απίθανους ανθρώπους που έχω συναντήσει ποτέ! Ξέρετε εσείς ποιοι είστε… Ιντιάνα, θα είσαι σε πολύ καλά χέρια στο μέλλον! Σας αγαπώ όλους”.

Ο Τζορτζ, φυσικά, φρόντισε να δείξει ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει, ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ. Οι δύο σταρ αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα πιο “καυτά” δίδυμα του NBA και οι πάντες περιμένουν με ανυπομονησία το πως θα εξελιχθεί όλο αυτό πάνω στο παρκέ.

The Brodie #OKC

A post shared by Paul George (@ygtrece) on

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…