Κεντρική NBA “Θα νικούσαμε τους Τζόρνταν και ΛεΜπρόν μαζί με τον γιο μου”
NBA

“Θα νικούσαμε τους Τζόρνταν και ΛεΜπρόν μαζί με τον γιο μου”

lavar ball

lavar ball

Η τακτική των εξωφρενικών δηλώσεων και της απόλυτης υπερβολής συνεχίζει να εφαρμόζεται στην εντέλεια από τον ΛαΒάρ Μπολ, ο οποίος εξακολουθεί να προμοτάρει την μπασκετική του οικογένεια και να “χορεύει” στο ταψί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και τις συνειδήσεις των φιλάθλων. Ο Μπολ ερωτήθηκε σχετικά με το ποιος θα κέρδιζε, αν ο ίδιος και ο 15χρονος γιος του, ΛαΜέλο Μπολ έπαιζαν μονό εναντίον του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Μάικλ Τζόρνταν. Ιδού η απάντησή του.

“Ξέρετε ήδη ότι θα διάλεγα εμένα και τον ΛαΜέλο απέναντι σε οποιονδήποτε. Εγώ και ο γιος μου απέναντι σε οποιονδήποτε, θα παίζαμε και θα νικούσαμε”, τόνισε ο ΛαΒάρ, λίγο πριν από το πολύκροτο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του, τους Big Ballers και τους SC Supreme του νεαρού σούπερ-σταρ, Ζάιον Γουίλιαμσον.

Ουδείς εκπλήσσεται από την εν λόγω απάντηση. Ο Μπολ ξέρει πολύ καλά τι κάνει, ώστε να προωθήσει τον εαυτό του και τα παιδιά του. Η οικογένεια Μπολ είναι ήδη ξακουστή στα πέρατα του πλανήτη, παρά το γεγονός ότι κανένα εκ των μελών της δεν έχει αγωνιστεί επαγγελματικά, παρά μόνο σε γυμνασιακό και κολεγιακό επίπεδο! Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει στους Μπολ το λεγόμενο “hype”, είτε αυτό είναι θετικό, είτε αρνητικό. Εκατομμύρια άνθρωποι μισούν την εν λόγω οικογένεια ενώ ήδη γεννιούνται και φανατικοί θαυμαστές τους.

Τέλος, ο ΛαΒάρ συνέχισε στο ίδιο ύφος, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το ποια θα ήταν η βαθμολογία του στο βιντεοπαιχνίδι “NBA 2K”, απαντώντας ευθαρσώς “100” ενώ αποκρίθηκε ότι είναι “ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία”. Κάπως έτσι, οι haters αυξάνονται, η φήμη γιγαντώνεται και ένα νέο κεφάλαιο στο παγκόσμιο μπάσκετ χτίζεται σιγά-σιγά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…