Κεντρική NBA Συμφώνησε να ανανεώσει στο Μαϊάμι ο Γουέιτερς
NBA

Συμφώνησε να ανανεώσει στο Μαϊάμι ο Γουέιτερς

dion waiters miami heat

dion waiters miami heat

Παρά το έντονο ενδιαφέρον μιας πληθώρας ομάδων, με τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Λος Άντζελες Λέικερς να εμπλέκονται περισσότερο με την περίπτωσή του, ο Ντίον Γουέιτερς θα συνεχίσει να “πυρπολεί” τα καλάθια στην πολιτεία της Φλόριντα! Ο τρελό-Ντίον συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μαϊάμι Χιτ, βοηθώντας την ομάδα στο να διατηρήσει τον νεανικό κορμό της, ο οποίος την οδήγησε σε 41 ανέλπιστες νίκες την περασμένη σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι Χιτ κατάφεραν να κρατήσουν τον Γουέιτερς στην ομάδα με ένα εξαιρετικό deal, προσφέροντάς του 4ετές συμβόλαιο ύψους 52 εκατομμυρίων δολαρίων. Μπορεί να μην κατάφεραν να πετύχουν το μεγάλο “κόλπο” με την απόκτηση του Γκόρντον Χέιγουορντ αλλά η παραμονή των Ντράγκιτς, Γουάιτσαϊντ και Γουέιτερς δίνει τη δυνατότητα στο Μαϊάμι να αισιοδοξεί για την επιστροφή στα πλέι-οφ μετά το περσινό “διάλειμμα”.

Όσον αφορά τον Γουέιτερς, την περασμένη σεζόν είχε 15.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ ανά αγώνα, με 39.5% στα σουτ 3 πόντων. Ήταν αναμφίβολα η κορυφαία χρονιά της καριέρας του, επιδεικνύοντας τις ικανότητές του στο σκοράρισμα μετά από ντρίμπλα και στις φάσεις ένας-εναντίον-ενός, εκμεταλλευόμενος την άριστη τακτική του κόουτς, Έρικ Σπόλστρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…