Κεντρική NBA Συμφώνησε με τους Νικς και… περιμένει ο Χάρνταγουεϊ
NBA

Συμφώνησε με τους Νικς και… περιμένει ο Χάρνταγουεϊ

tim hardaway jr

tim hardaway jr

Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. αύξησε κατακόρυφα τις μετοχές του κατά την περσινή σεζόν, έχοντας 14.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς. Ο 24χρονος σούτινγκ-γκαρντ εντυπωσίασε χάρη στον τρόπο με τον οποίο δημιουργούσε το δικό του σουτ σε καταστάσεις ένας-εναντίον-ενός αλλά και με τα αθλητικά του προσόντα. Όπως είναι αναμενόμενο, ο μισθός του αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα, με τους Νιου Γιορκ Νικς να έρχονται σε συμφωνία μαζί του. Οι Χοκς, όμως, δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Συγκεκριμένα, ο Χάρνταγουεϊ είναι restricted free-agent, που σημαίνει ότι οι Χοκς μπορούν να τον διατηρήσουν στην ομάδα αν ισοφαρίσουν την προσφορά των Νικς εντός των επόμενων 2 ημερών. Η ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” του έχει κάνει μια εξαιρετική προσφορά ύψους 71 εκατομμυρίων δολαρίων για 4 χρόνια και η Ατλάντα οφείλει να το σκεφτεί καλά προτού αποφασίσει να την ισοφαρίσει. Ο κόουτς της ομάδας, Μάικ Μπουντενχόλζερ είχε τονίσει ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Χάρνταγουεϊ αποτελεί προτεραιότητα και μένει να φανεί αν αυτό θα αποδειχθεί στην πράξη.

Σε περίπτωση που η Ατλάντα δεν ισοφαρίσει την προσφορά, ο Χάρνταγουεϊ θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη μετά από 2 χρόνια, όταν ο Φιλ Τζάκσον τον είχε ανταλλάξει στους Χοκς. Από τότε, η βελτίωσή του είναι μεγάλη, καθώς είναι ένας πολύ πιο all-around και ισορροπημένος παίκτης ενώ έχει ωριμάσει περισσότερο στον επιθετικό τομέα. Το πρόβλημα για τους Νικς θα είναι το πως θα χωρέσει ο Χάρνταγουεϊ στη βασική πεντάδα της ομάδας, με δεδομένο ότι υπάρχει και ο Κόρντεϊ Λι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…