Κεντρική NBA Στον “πάγο” οι διαπραγματεύσεις Μπακς-Ρόουζ
NBA

Στον “πάγο” οι διαπραγματεύσεις Μπακς-Ρόουζ

derrick rose knicks

derrick rose knicks

Ο Ντέρικ Ρόουζ έχει ήδη συναντηθεί μία φορά με τους ιθύνοντες των Μιλγουόκι Μπακς, κάτι που συνέβη στο ξεκίνημα της φετινής free-agency. Το ρεπορτάζ του ESPN και συγκεκριμένα του Κρις Χέινς ανέφερε ότι θα υπάρξει και δεύτερο meeting ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που υποδήλωνε ότι το ενδιαφέρον της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι αρκετά έντονο. Εν τέλει, όμως, η συνάντηση αυτή έχει ήδη ακυρωθεί, όπως μετέδωσε ο Τζεφ Ζίλγκιτ της USA Today.

Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστική σχετικά με το αν ο Ρόουζ θα γίνει μέλος των Μπακς ή όχι, με τον 28χρονο σταρ να βρίσκεται ελεύθερος στη free-agency μετά τη λήξη του μονοετούς συμβολαίου του με τους Νιου Γιορκ Νικς. Την περσινή σεζόν, ο “D-Rose” είχε 18 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ ανά αγώνα, έχοντας αρκετές εκλάμψεις στην απόδοσή του.

Παρ’όλα αυτά, οι Μπακς φαίνεται πως δεν είναι ο κατάλληλος προορισμός για τον Ρόουζ, με το ρόστερ των “ελαφιών” να φαντάζει γεμάτο από πλέι-μέικερ (Μάλκολμ Μπρόγκντον, Μάθιου Ντελαβεντόβα) ενώ ο Ρόουζ δεν μπορεί να δώσει λύσεις από τη γραμμή του τριπόντου, κάτι που σημαίνει ότι το, ήδη μέτριο spacing του Μιλγουόκι θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…