Κεντρική Γ' Εθνική Στον Έσπερο ΑΟΠΑ ο Θανάσης Ζαφείρης

Στον Έσπερο ΑΟΠΑ ο Θανάσης Ζαφείρης

thanasis zafeiris esperos

thanasis zafeiris esperos

“Εύκολη απόφαση” χαρακτήρισε ο Θανάσης Ζαφείρης την υπογραφή στο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Έσπερος ΑΟΠΑ με αποτέλεσμα να γίνεται κάτοικος Πάτρας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 30χρονος γκαρντ δεν δυσκολεύτηκε να πει το “ναι” στην πρόταση που του έγινε από τους διοικούντες του Εσπέρου, με την ομάδα να τον ανακοινώνει, άμεσα, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: “Η οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ καλωσορίζει στις τάξεις της τον Θανάση Ζαφείρη (1987, 1,90 μ.). Ο Θανάσης Ζαφείρης ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Κένταυρο και έχει μακρά θητεία στο χώρο έχοντας αγωνιστεί σε Απολλωνιάδα (Γ’ Εθνική), Παναχαϊκή (Α1 ΕΣΚΑ-Η), Απόλλωνα (Β’, Α2, Α1 Εθνική), Ίκαρο Καλλιθέας (Β’ Εθνική), Φάρο Κερατσινίου (Α2 Εθνική) και πέρυσι με τον Μανδραϊκό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής“.

Ο ίδιος ο παίκτης, εμφανώς ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη στην καριέρα του, δήλωσε: “Ήταν εύκολη η απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στον Έσπερο ΑΟΠΑ, έναν Σύλλογο με υγεία και συγκεκριμένη φιλοσοφία. Και παλαιότερα είχαμε εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας αλλά επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι δεν το είχαν επιτρέψει. Τώρα, επιστρέφω στην Πάτρα και είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ και μάλιστα με σκοπό η σχέση μας να είναι μακροχρόνια και όχι απλώς για μία σεζόν. Θέλω να ευχηθώ όλοι να έχουμε υγεία, καλή σεζόν και εκπλήρωση των στόχων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…