Κεντρική NBA Στο στόχαστρο των Καβαλίερς ο Ράντολφ
NBA

Στο στόχαστρο των Καβαλίερς ο Ράντολφ

randolph gay

randolph gay

Το συμβόλαιο του Ζακ Ράντολφ με τους Μέμφις Γκρίζλις, το οποίο είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2015 ολοκληρώθηκε, με τον δυναμικό πάουερ-φόργουορντ των “αρκούδων” να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 36χρονος βρίσκεται στο Μέμφις από το 2010 αλλά ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα, προκειμένου να “κυνηγήσει” τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του, με την “όρεξη” των Κλίβελαντ Καβαλίερς να έχει ήδη ανοίξει!

Συγκεκριμένα, οι Καβς θέλουν να δώσουν στον Ράντολφ τον ρόλο του αναπληρωματικού πάουερ-φόργουορντ της ομάδας, όπως πρώτο μετέδωσε το Turner Sports αλλά η απόκτησή του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Το Κλίβελαντ δεν μπορεί να προσφέρει πολλά χρήματα στον παίκτη, εξαιτίας του περιορισμένου χώρου στο σάλαρι καπ, με τον “Z-Bo” να βολιδοσκοπείται κι από άλλες ομάδες. Μία από αυτές είναι και οι Σακραμέντο Κινγκς, με την παρουσία του Ντέιβ Γέιγκερ στον ρόλο του προπονητή να παίζει σπουδαίο ρόλο, καθώς οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν επί χρόνια στο Mέμφις, όπως αναφέρει το ESPN.

Οι Καβς μπορούν να δώσουν στον Ράντολφ το λεγόμενο “veterans minimum”, κάτι που μεταφράζεται σε συμβόλαιο αξίας 2.3 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ακριβώς και του Χοσέ Καλντερόν. Είναι βέβαιο ότι η ομάδα του Οχάιο θα ποντάρει στη “δίψα” του Ράντολφ για ένα πρωτάθλημα και σε περίπτωση που τον εντάξουν στο ρόστερ τους, θα έχουν ένα σημείο αναφοράς στο ποστ και έναν εξαιρετικό σουτέρ από μέση απόσταση, σε συνδυασμό με τη “σκληράδα” και την εμπειρία του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…