Κεντρική Β' Εθνική Στο Κορωπί ο Ιάσονας Πετς

Στο Κορωπί ο Ιάσονας Πετς

iasonas Pets Aspida Xanthis

iasonas Pets Aspida Xanthis

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε το Κορωπί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Ιάσονα Πετς. Την περσινή σεζόν ο 23χρονος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής με τη φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο ΓΣ Κορωπίου καλωσορίζει τον Ιάσονα Πετς στην οικογένεια του. Ο Ιάσονας γεννήθηκε στις 21/7/1994 και μένει εντός Ορίων του Δήμου Κορωπίου!!Έχει ύψος 1:98 και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Α.Ο Βαρης «Αναγυρους» μέχρι την ηλικία των 18, παράλληλα από 15-17 ήταν και στην Ακαδημία Triple Crown, όπου έφυγε φοιτητής 18 χρόνων για 5 χρόνια στην Ξάνθη και αγωνιζόταν στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης πάντα στις θέσεις 3-4.

Ο 23χρονος Ιάσονας ήταν 5ος Σκόρερ της Ασπίδας στην Β´Εθνική για την περίοδο 2016-17 και 3ος για την περίοδο 2015-16 , πέρυσι σούταρε με 40% στα τρίποντα, πολύ καλός αμυντικός και τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Β´ και Γ´Εθνική Κατηγορία…

Ο Ιάσονας τελείωσε τις σπουδές του και γύρισε στα <πάτρια εδάφη> έμπειρος και έτοιμος να αγωνιστεί με την φανέλα του ΓΣ Κορωπίου.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία..”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…