Κεντρική NBA Προβάδισμα του Κλίβελαντ για Ρόουζ
NBA

Προβάδισμα του Κλίβελαντ για Ρόουζ

derrick rose knicks

derrick rose knicks

Η φήμη περί ενδιαφέροντος των Κλίβελαντ Καβαλίερς για τον Ντέρικ Ρόουζ υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες, με την επικείμενη ανταλλαγή του Κάιρι Έρβινγκ να ενισχύει ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο σενάριο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας ενώ, ο 28χρονος πλέι-μέικερ θα συναντηθεί με τους διοικούντες της ομάδας μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το ESPN.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς, οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του πρώην MVP αλλά οι Καβς έχουν πάρει το προβάδισμα τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Ρόουζ θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που να “χτυπά” το πρωτάθλημα. Ακόμη, το Κλίβελαντ βρίσκεται πολύ κοντά στη γενέτειρά του, το Σικάγο, κάτι που θα του επιτρέπει να επισκέπτεται συχνότερα την οικογένειά του ενώ, η αποχώρηση του Έρβινγκ θα του ανοίξει χώρο στη θέση “1”, ώστε να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Οι Νιου Γιορκ Νικς, στους οποίους αγωνίστηκε πέρσι δεν έχουν προσπαθήσει να τον πείσουν να επιστρέψει στην ομάδα, με την αποχώρησή του να φαντάζει βέβαιη.

Ο Ρόουζ, πάντως, δύσκολα θα λάβει την οριστική του απόφαση τώρα, με το ρεπορτάζ του ESPN να τονίζει ότι η απόφαση αυτή αναμένεται να ληφθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…