Κεντρική Basket League Άρης Παραμένει στη λίστα ΠΑΟΚ-Άρη ο Ρέντικ…

Παραμένει στη λίστα ΠΑΟΚ-Άρη ο Ρέντικ…

redick

redickO Τζουβόντε Ρέντικ ήταν από τους ξένους παίκτες που ξεχώρισαν στη Basket League την σεζόν 2016-17. Ο Αμερικανός, που… άρεσε με τις εμφανίσεις του στον Κολοσσό και είχε 11,5 πόντους μέσο όρο αλλά και 5,7 ριμπάουντ ανά αγώνα, είναι μια υποψήφια λύση για τον ΠΑΟΚ και για τον Άρη όσον αφορά την ενίσχυση στη ρακέτα.

Είχαμε αναφέρει το όνομα του Ρέντικ για τους δύο “αιωνίους” και όπως επιβεβαιώνεται από το στρατόπεδο του Αμερικανού, οι “ασπρόμαυροι” και οι “κίτρινοι” έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη και η περίπτωσή του παραμένει υπαρκτή για τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης οι οποίες έχουν “ενοχλήσει” τον εκπρόσωπό του (υπάρχει επαφή μαζί του).

Ο Ρέντικ, λοιπόν, εξακολουθεί να είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ και του Άρη και θα φανεί το επόμενο διάστημα αν “τρέξει” το θέμα του για μία από τις δύο ομάδες ή αν αυτές μείνουν απλώς στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει (σε ό,τι αφορά τον Άρη, να ξεκαθαριστεί πως δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα την δεδομένη χρονική στιγμή η απόκτηση ξένων παικτών).

Στο μεταξύ από την πιάτσα των μάνατζερ “βγαίνει” για τον ΠΑΟΚ πως εξακολουθεί να υπάρχει στο μυαλό η περίπτωση του Ρόμπερτ Λόουρι (ένα όνομα που είχαμε αναδείξει εδώ και πολύ καιρό καθώς αρέσει ο συγκεκριμένος παίκτης στο τεχνικό τιμ του “Δικεφάλου”, αν και έχει μεγάλο κασέ) ενώ με την παρουσία του Τέλη Ζουρνατσίδη στην Κρήτη (βρίσκεται εκεί από την Τετάρτη) λέγεται πως “έρχονται” οριστικές εξελίξεις  -με… ανακοινώσεις- για τον δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…